NASLOV

Hrastovec 1
1236 Trzin, Slovenija

}

ODPIRALNI ČAS

Pon. – Čet.: 7:00 – 15:00
Pet.: 7:00 – 14:00

KONTAKT

+386 1 542 99 10
info@lcr.si

XLG-240/320-48-ABV serija: 240W & 320W LED napajalnik za kmetijsko razsvetljavo

V časih sodobne kmetijske razsvetljave, kjer sta učinkovitost in inovacije ključnega pomena, MEAN WELL, vodilni proizvajalec napajalnikov na svetu, predstavlja svojo novo serijo XLG-240/320-48-ABV LED napajalnikov. MEAN WELL je podjetje, ki je v industriji elektronike pridobilo zaupanje mnogih, z več kot 35 let izkušenj in predanostjo razvoju visokokakovostnih in trajnostnih rešitev. Njihova nova serija LED napajalnikov, posebej zasnovana za kmetijske aplikacije, je le še en dokaz njihove predanosti inovacijam, kvaliteti in trajnosti.

Značilnosti in prednosti:

  • Razpon Moči: Serija XLG-240/320-48-ABV ponuja dva modela: 240W in 320W, ki sta primerna za različne potrebe razsvetljave v kmetijskih okoljih.
  • Prilagodljivost napetosti: Z delovno napetostjo 48V je ta serija idealna za večino LED svetilk, ki se uporabljajo v sodobnih kmetijskih aplikacijah.
  • Visoka učinkovitost: Z napredno tehnologijo pretvorbe energije ta napajalnik zagotavlja visoko učinkovitost, kar pomeni manjšo porabo energije in manjše operativne stroške.
  • Robustna zasnova: XLG serija je zasnovana tako, da prenese težke delovne pogoje na kmetijah. Odpornost na vlago, prah in temperaturna nihanja je zagotovljena z visokokakovostnimi materiali in tesnjenji.
  • Varnost: Vgrajene zaščitne funkcije, kot so prenapetostna zaščita, zaščita pred preobremenitvijo in zaščita pred kratkim stikom, zagotavljajo, da je napajalnik varen za uporabo v vseh kmetijskih okoljih.
  • Enostavna namestitev: Zahvaljujoč kompaktni zasnovi in prilagodljivim možnostim montaže je ta serija enostavna za namestitev in integracijo v katerikoli kmetijski sistem razsvetljave.

 

Aplikacije:
Serija XLG-240/320-48-ABV je idealna za različne kmetijske aplikacije, vključno z:

  • Rastlinjaki: Za optimizacijo rasti rastlin in podaljšanje sezone pridelave.
  • Perutninarstvo: Za izboljšanje produktivnosti in zdravja ptic.
  • Živinoreja: Za zagotovitev optimalnih pogojev za rast in razvoj živine.

Sodobna kmetijska razsvetljava zahteva napajalnike, ki so zanesljivi, učinkoviti in prilagojeni specifičnim potrebam kmetijskega okolja. Serija XLG-240/320-48-ABV, ki jo je razvil MEAN WELL, je odgovor na te potrebe in postavlja nove standarde v industriji LED napajalnikov za kmetijsko razsvetljavo. Če iščete napajalnik, ki bo zagotovil optimalno delovanje vaše kmetijske razsvetljave, je ta serija prava izbira za vas.

INDUSTRIJSKI NAPAJALNIKI

INDUSTRIJSKI RAČUNALNIKI

SSD, RAM, MODULI

KNX

AKUMULATORJI

LED

VGRADNI ZVOČNIKI VISATON

ELEKTROMEHANSKE KOMPONENTE

VENTILATORJI

AKTUATORJI

LCR IZDELKI

FOTOVOLTAIKA

POGONSKA TEHNIKA