NASLOV

Hrastovec 1
1236 Trzin, Slovenija

}

ODPIRALNI ČAS

Pon. – Čet.: 7:00 – 15:00
Pet.: 7:00 – 14:00

KONTAKT

+386 1 542 99 10
info@lcr.si

LED

Ponujamo širok izbor izdelkov LED (napajalniki, trakovi, profili) proizvajalcev MEAN WELL, ter Snappy. Ponujamo tudi različne omejevalnike vhodnega toka, ter različne ALU profile za led trakove.

LED napajalniki

V ponudbi imamo LED napajalnike proizvajalcev MEAN WELL, ter Snappy.

MEAN WELL ponudba obsega širok nabor napetosnih in tokovnih napajalnikov z ali brez podpore za regulacijo (PWM, 0-10V, DALI, KNX), izvedbe z IP zaščito (do IP 68), moči med 8 W, ter vse do 600W. Za detaljnejši pregled MEAN WELL ponudbe vas vabimo k obisku spletne strani www.meanwell.si

Snappy izdelki v naši ponudbi so iz serije slim napajalnikov, ki so kompaktnih dimenzij, ter ustrezajo standardom za montažo na vnetljive materijale. Pregled napajalnikov v ponudbi lahko preverite na povezavi: www.lcr.si/led/snappy

LED trakovi in profili

V želji, da ponudimo kvalitetne izdelke, imamo v ponudbi LED trakove za katere nudimo 3 letno garancijo. V ponudbi imamo vse standardne moči – 4.8W, 9.6W, 14.4W, ter 20W/m. Standardno ponujamo 3000 ter 4000 K. Za konkretne projekte, pa dobavljamo tudi trakove v skladu s specifikacijami kupcev.

Za LED trakove lahko pri nas naročite tudi izbrane modele ALU LED profilov.

Omejevalniki vhodnega toka Camtec (AC Inrush Current Limiter)

V sistemih z veliko napajalniki lahko prihaja do visokih zagonskih tokov, ki povzročijo vklapljanje zaščit tokokrogov. V izogib temu se uporablja omejevalnike vhodnega toka (AC Inrush Current Limiter), ki preprečujejo takšne težave. V ponudbi imamo vse modele omejevalnikov vhodnega toka proizvajalca Camtec:

INDUSTRIJSKI NAPAJALNIKI

INDUSTRIJSKI RAČUNALNIKI

SSD, RAM, MODULI

KNX

AKUMULATORJI

LED

VGRADNI ZVOČNIKI VISATON

ELEKTROMEHANSKE KOMPONENTE

VENTILATORJI

AKTUATORJI

LCR IZDELKI

FOTOVOLTAIKA

POGONSKA TEHNIKA