NASLOV

Hrastovec 1
1236 Trzin, Slovenija

}

ODPIRALNI ČAS

Pon.: 9:30 – 15:00
Tor. – Čet.: 7:00 – 15:00
Pet.: 7:00 – 14:30

KONTAKT

+386 1 542 99 10
info@lcr.si

Fotovoltaika

Fotovoltaika je ena izmed najčistejših oblik pridobivanja električne energije. Sistem je pozitiven predvsem ker omogoča trajnostno oskrbo z električno energijo, poleg tega pa ne bremeni okolja. Fotovoltaična elektrarna je sestavljena iz solarnih panelov in inverterja, ki enosmerni tok spremeni v dvosmerni tok.

 

JA Solar

Podjetje JA Solar je bilo ustanovljeno leta 2005 in je eno izmed vodilnih podjetji v proizvodnji solarnih panelov. S svojimi 12 proizvodnimi lokacijami in več kot 20 upravami po svetu tvorijo široko mrežo prodaje in pokrivajo 8.2% globalnega trga solarnih panelov, kar pomeni, da je JA Solar drugi največji proizvajalec solarnih panelov na svetu. V njihovi ponudbi najdemo različne vrste solarnih panelov:

  • 60 in 72 celične solarne module
  • Bifacial module
  • Frameless ali brezokvirne module

Garancija, ki velja za solarne panele JA Solar:

  • 12 let tovarniške garancije
  • 25 let garancije na linearno ohranjanje moči

 

SolarEdge

SolarEdge je vodilni proizvajalec solarnih razsmernikov na svetu. Z inovativnim sistemom optimizatorjev moči, ki spremljajo proizvodnjo vsakega solarnega panela posebej in maksimalno povečajo njegov izkoristek je SolarEdge sistem nepogrešljiv del vsake mikro sončne elektrarne. V SolarEdge ponudbi imamo inverterje, optimizatorje moči in vse njihove dodatke(antena, SolarEdge meter,…)

 

Hoymiles

Podjetje Hoymiles je bilo ustanovljeno leta 2008 v sodelovanju z univerzo Zhejiang, ki je ena izmed top 3 univerz na Kitajskem. Leta 2015 so njihovi mikroinverterji dosegli najvišjo učinkovitost na svetu – 96.7%. V njihovi ponudbi najdemo 3 različne serije mikroinverterjev:

  • »single unit« mikroinverter – Vsak mikroinverter za svoj solarni panel.
  • »2 in 1 unit« mikroinverter – Na mikroinverter se lahko priklopita dva solarna panela.
  • »4 in 1 unit« mikroinverter – Na mikroinverter se lahko priklopijo štirje solarni paneli.

INDUSTRIJSKI NAPAJALNIKI

INDUSTRIJSKI RAČUNALNIKI

SSD, RAM, MODULI

KNX

AKUMULATORJI

LED

VGRADNI ZVOČNIKI VISATON

ELEKTROMEHANSKE KOMPONENTE

VENTILATORJI

AKTUATORJI

LCR IZDELKI

FOTOVOLTAIKA