NASLOV

Hrastovec 1
1236 Trzin, Slovenija

}

ODPIRALNI ČAS

Pon. – Čet.: 7:00 – 15:00
Pet.: 7:00 – 14:00

KONTAKT

+386 1 542 99 10
info@lcr.si

POGONSKA TEHNIKA

Ponudba pogonske tehnike zajema asinhrone elektro motorje proizvajalca Siemens in Gamak, ki jih lahko dobite iz zaloge. Nudimo tudi ostale rešitve  kot so servo motorji proizvajalca Siemens ter Sanyo Denki, ter tudi koračne motorje proizvajalca Sanyo Denki katerega krasi Japonska miselnost in kvaliteta. V ponudbi imamo tudi frekvenčne pretvornike proizvajalcev Siemens ter Gamak.

SIEMENS

 Smo uradni distributer proizvajalca Siemens. V ponudbi imamo vse proizvode Siemens, s poudarkom na Asinhronih motorjih :

  • Asinhroni motorji
  • Servo motorji
  • Frekvenčni pretvorniki
  • Motor Reduktorji
  • Stikalna tehnika
  • Simatic

Izbor izdelkov, kamor smo uvrstili asinhrone elektromotorje do moči 200kW, ter ostalo opremo za avtomatizacijo, si lahko ogledate na spletni strani www.lcrshop.si, . Za dodatne informacije  pa se obrnite na nas.

GAMAK

GAMAK je Turški proizvajalec s 60 letno prisotnostjo na trgu elektromotorjev. V ponudbi imamo kakovostne in cenovno ugodne elektromotorje GAMAK. Pogoste modele asinhronih motorjev moči do 55kW imamo na zalogi. Poleg elektromotorjev imamo v ponudbi tudi frekvenčne pretvornike. Elektromotorji imajo 2 leti garancije.

SANYO DENKI

Podjetje Sanyo Denki, ustanovljeno 1920, je japonski proizvajalec z dolgo tradicijo in visoko kakovostjo proizvodov. V ponudbi imamo sledeče Sanyo Denki produkte pogonske tehnike:

 

  • Servo motorji
  • Koračni motorji
  • Kontrolerji za motorje

Kaj je pogonska tehnika?

Pogonska tehnika se ukvarja s pretvorbo električne energije v mehansko s pomočjo elektromotorjev. Standardno so to sinhroni in asinhroni elektromotorji napajani z izmenično napetostjo, ter elektromotorji, ki delujejo na enosmerno napetost.
Pogonska tehnika je uporabna predvsem z vidika minimizacije izgub energije med pretvorbo električne energije v mehansko. S pomočjo pogonske tehnike lahko na hiter in enostaven način prenašamo pogonsko moč do porabnika in tako nudi varno in energetsko učinkovito rešitev za avtomatizacijo, od upravljanja krmilnika pa do dinamičnega gibanja pogonov.
Zaradi odprtega, modularnega koncepta pogona, lahko posamezne komponente ali celoten sistem brez težav vključite v vaše obstoječe sistemsko orodje (ne glede na to, ali gre za novo namestitev ali za dodatno opremljanje stroja).

Kje se pogonska tehnika uporablja?

Pogonsko tehniko uporabljamo predvsem v prometu in strojegradnji. Njena uporaba se je razširila praktično že na vse gospodarske panoge in je ključni element v avtomatizaciji, najkoristnejša pa je v obliki električnih pogonov.

INDUSTRIJSKI NAPAJALNIKI

INDUSTRIJSKI RAČUNALNIKI

SSD, RAM, MODULI

KNX

AKUMULATORJI

LED

VGRADNI ZVOČNIKI VISATON

ELEKTROMEHANSKE KOMPONENTE

VENTILATORJI

AKTUATORJI

LCR IZDELKI

FOTOVOLTAIKA

POGONSKA TEHNIKA