NASLOV

Hrastovec 1
1236 Trzin, Slovenija

}

ODPIRALNI ČAS

Pon. – Čet.: 7:00 – 15:00
Pet.: 7:00 – 14:00

KONTAKT

+386 1 542 99 10
info@lcr.si

MEAN WELL je objavil lansiranje inovativne nove linije izdelkov | VFD Serija: 150W~750W Industrijski krmilniki in napajalniki brezkrtačnih DC motorjev

V odgovor na globalno segrevanje in podnebne spremembe so neto emisije in kazalniki varčevanja z energijo pri porabi električne energije postali nujna prioriteta za vlade in podjetja po vsem svetu. Po statističnih podatkih Mednarodne agencije za energijo (IEA) delež svetovne porabe električne energije v motorjih in opremi za motorje znaša kar 46%, kar daleč presega osvetlitev z 19% To kaže na to, da so mednarodni standardi za varčevanje z energijo pri motorjih pomembno pridobili na mednarodni veljavi. V primerjavi s tradicionalnimi indukcijskimi motorji brezkrtačni DC motorji (BLDC) ponujajo prednosti, kot so visoka učinkovitost, majhna velikost, nizka teža, dolga življenjska doba, tiho delovanje in enostavno krmiljenje hitrosti motorjev. Zaradi svojih prednosti, krmiljenja s spreminjanjem frekvence, jih proizvajalci hitro in vse pogosteje implementirajo v svojih izdelkih kot optimalno rešitev za dosego učinkovitega varčevanja z energijo, z zamenjavo tradicionalnih motorjev.

Kot skupina SDG in kot globalni pionir implementacije standardov v industriji napajalnikov, je MEAN WELL po treh letih raziskav trga, trendov in tehnoloških inovaciji, lansiral novo linijo izdelkov: “VFD, serija industrijskih napajalnikov za brezkrtačne DC motorje z variabilnim krmiljenjem frekvence pogona”. Ta serija vključuje osem modelov, ki pokrivajo tako enosmerni kot izmenični vhodni napetosti, pa tudi dva tipa TIV in ohišij – z in brez ohišja. Enote imajo vgrajen PFC (samo za modele z izmeničnim vhodom) v razponu od 150 do 750 W, skupaj s standardnimi krmilnimi in senzorskimi signali , omogočajo nastavitev hitrosti motorja in zaviranje ter programiranje z zunanjo krmilno kartico. (Kartico je mogoče kupiti ločeno; za več podrobnosti glejte “Načrt izdelka”).

Celotna serija VFD ima dizajn brez ventilatorja, zagotavljajoč tiho delovanje z najvišjo učinkovitostjo do 93% in zagotavljajo 200% vršni tok v trajanju 5 sekund. Imajo vgrajene celovite zaščitne funkcije, ki se skladajo z mednarodnimi varnostnimi standardi, kot so IEC/EN61800-5-1 in standardi elektromagnetne združljivosti IEC/EN61800-3. Ti krmilniki so primerni za terminalne sisteme in izdelke, ki uporabljajo brezkrtačne DC (BLDC) motorje, vključno s tistimi, ki se uporabljajo v ventilatorjih in klimatskih sistemih, opremi za odstranjevanje dima, črpalkah, AGV-jih, električnih orodjih, avtomatskih vratih, mehanski opremi, transporterjih, medicinskih napravah, fitnes opremi itd.

INDUSTRIJSKI NAPAJALNIKI

INDUSTRIJSKI RAČUNALNIKI

SSD, RAM, MODULI

KNX

AKUMULATORJI

LED

VGRADNI ZVOČNIKI VISATON

ELEKTROMEHANSKE KOMPONENTE

VENTILATORJI

AKTUATORJI

LCR IZDELKI

FOTOVOLTAIKA

POGONSKA TEHNIKA