NASLOV

Hrastovec 1
1236 Trzin, Slovenija

}

ODPIRALNI ČAS

Pon.: 9:30 – 15:00
Tor. – Čet.: 7:00 – 15:00
Pet.: 7:00 – 14:30

KONTAKT

+386 1 542 99 10
info@lcr.si

LSP-160 serija Mean Well (stikalnih) napajalnikov

Serija LSP je nova serija miniaturnih napajalnikov v ohišju, ki je razvita z namenom zagotavljanja zelo stabinega delovanja, zanesljivosti in redundančne funkcije za kritične aplikacije. Zaradi majhne dimenzije (širina 55 mm, višina le 20 mm) in neslišnega delovanja, je idealna izbira za naprave, kjer je zahtevano neslišno delovanje naprav, kot tudi uporabi v napravah, kjer smo omejeni s prostorom.

Napajalniki serije LSP-160 imajo vhodno napetost v območju 100-264VAC, na izhodu pa izbiramo med modeli z izhodno napetostjo 3.3V, 4.2V, 5V, 12V, 24V ali 48V DC. Območje delovanja je med -30°C ter +70°C.

Poleg domiselne zasnove miniaturnih napajalnikov, velja omeniti še nekaj poudarkov. Pasivno hlajenje pomeni, zaradi odsotnosti hladilnega ventilatorja, neslišno delovanje ter daljšo življensko dobo napajalnika. Napajalniki LSP omogočajo tudi DC OK signal (nadzor stanja napajalnika) in redundančno (paralelna vezava napajalnikov) funkcijo. Redundančnost zelo zmanjša možnost odpovedi aplikacije ali sistema. Vezje napajalnika je obdano s silikonom, kar poskrbi za zaščito proti vlagi in posledično višjo zanesljivost delovanja napajalnika, oziroma končne naprave. Za lažjo vgradnjo v različne naprave so standardno na voljo priključni vijačni terminali, opcijsko pa tudi wafer priključki.

LASTNOSTI:

  • Ozke in nizke dimenzije
  • Neslišnost delovanja
  • Zaščite pred: kratkim stikom/prekomerno napetostjo/pregrevanjem/preveliko obremenitvijo
  • DC OK signal in redundančna funkcija za določene modele (≤ 5V)
  • Zaščita pred vlago (semi-potted) v okoljih z visoko vlago
  • LED indicator delovanja
  • 3 leta garancije

Zaradi kompaktne izvedbe ohišja in ustreznosti različnim standardom, je serija napajalnikov LSP-160 ustrezna za uporabo v industrijski avtomatizaciji, industrijskih nadzornih sistemih, različni električnih in elektronskih napravah, naparavah za domačo uporabo, ter v različnih LED zaslonih.

PODATKI ZA NAROČANJE:

INDUSTRIJSKI NAPAJALNIKI

INDUSTRIJSKI RAČUNALNIKI

SSD, RAM, MODULI

KNX

AKUMULATORJI

LED

VGRADNI ZVOČNIKI VISATON

ELEKTROMEHANSKE KOMPONENTE

VENTILATORJI

AKTUATORJI

LCR IZDELKI

FOTOVOLTAIKA

POGONSKA TEHNIKA