NASLOV

Hrastovec 1
1236 Trzin, Slovenija

}

ODPIRALNI ČAS

Pon. – Čet.: 7:00 – 15:00
Pet.: 7:00 – 14:00

KONTAKT

+386 1 542 99 10
info@lcr.si

PWM-60KN/120KN KNX LED napajalnik s PWM izhodom

MEAN WELL, vodilni proizvajalec standardnih napajalnikov, nadaljuje s promocijo tehnologije za avtomatizacijo zgradb z namenom ustvarjanja zelene in trajnostne družbe. MEAN WELL povečuje raznolikost ponudbe KNX produktov z namenom, da bi se čim bolj približal tako potrebam končnih uporabnikov, kot potrebam sistemskih integratorjev. MEAN WELL ponosno predstavlja serijo KNX LED napajalnikov PWM-60/120KN.

PWM-KN je serija AC/DC LED napajalnikov s PWM konstantno izhodno napetostjo. PWM izhod omogoča ohranjanje barvne temperature in homogenost svetlosti pri napajanju vseh vrst LED trakov. PWM-KN serija ima vgrajen KNX vmesnik, kar omogoča priklop napajalnika na KNX linijo brez uporabe KNX-DALI vmesnika.

PWM-KN serija deluje pri vhodni napetosti 90~305VAC. Izbirate lahko med modeli z izhodno napetostjo 12 in 24VDC. Zahvaljujoč visoki učinkovitosti, ki doseže tudi 90%, lahko celotna
PWM-KN serija deluje pri temperaturi ohišja -40°C ~ 90°C tudi brez uporabe ventilatorja. Minimalni nivo zatemnjevanja je 0.5%, kar je uporabno za aplikacije, kjer je potrebna nizka stopnja osvetljenosti, npr. kinodvorane. Frekvenca izhoda je nastavljiva do 4KHz. PWM-KN serija je skladna s standardom IEEE 1789-2015, ki govori o priporočeni praksi za spreminjanje toka v LED lučeh za zmanjšanje negativnega vpliva na zdravje uporabnika.

Lastnosti PWM-KN:

  • KNX protokol
  • Eno-kanalni izhod, PWM konstantna napetost, nastavljiva frekvenca izhoda – do 4KHz, v skladu s standardom IEEE 1789-2015
  • Plastično ohišje, ki ustreza standardu Class II
  • Vgrajena aktivna PFC funkcija
  • Poraba energije v stanju pripravljenosti < 0.5W
  • Za delovanje ni potreben KNX-DALI vmesnik
  • Življenjska doba > 50000h
  • 5 let garancije

INDUSTRIJSKI NAPAJALNIKI

INDUSTRIJSKI RAČUNALNIKI

SSD, RAM, MODULI

KNX

AKUMULATORJI

LED

VGRADNI ZVOČNIKI VISATON

ELEKTROMEHANSKE KOMPONENTE

VENTILATORJI

AKTUATORJI

LCR IZDELKI

FOTOVOLTAIKA

POGONSKA TEHNIKA